"Groene" oplossingen
Een assortiment bioafbreekbare oplossingen die positieve milieudoelen opleveren

"Groene" oplossingen

ARaymond* dat zich erop toelegt het milieu te beschermen, biedt een uitgebreid assortiment Biologisch afbreekbare bevestigingsoplossingen naast het bestaande kunststof assortiment.

Deze milieuvriendelijke bevestigingssystemen, gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zoals katoen of gecertificeerde composteerbare grondstoffen (label "OK Compost"1), verenigen robuustheid met snelle compostering. Zij vereenvoudigen het werk van de producenten aanzienlijk door het groenafval, zonder sorteren, samen met de bevestigingssystemen te worden gecomposteerd als de planten einde levenscyclus hebben bereikt!

De Biologisch afbreekbare tomatenhaak en clip1 zijn gecertificeerd "OK Compost". Dit label garandeert composteerbaarheid bij industriële composteringsvoorwaarden in overeenstemming met de eisen van de Europese norm EN 13432.

ARaymond gebruikt gecertificeerde grondstoffen voor haar andere clippen2.

Dankzij haar expertise en technologische innovaties blijft ARaymond de mechanische en functionele eigenschappen van haar organische assortiment verbeteren en kan zo haar klanten unieke en steeds efficiëntere oplossingen bieden. De producten in dit assortiment zijn ontworpen door de specifieke eigenschappen van Biologisch afbreekbare grondstoffen te integreren om hun robuustheid en efficiëntie te verhogen.

http://www.okcompost.be

1 RayHook BIN and CBN21S
2 VBC20
Testrapporten beschikbaar op aanvraag, alleen voor informatief gebruik.

VIND ONS
AGRICULTURE NIEUWS
news_img
06-08-18

GPEC 2018: unleashing the power of a high standard Nippon market  [+]

30-06-17

Save time in the greenhouse with ARaymond exciting new free-fall hook options  [+]

Zie alle nieuws