Aandacht voor onze klanten
Met oplossingen ontwikkeld in samenwerking met de agrarische wereld.

Fabrikant van bevestigingsclips voor gewassen en kasteelt - ARaymond AGRICULTURE

​​Visie

ARaymond* stelt zich ten doel haar klanten innovatieve oplossingen te bieden die service en hoogwaardige producten verenigen. Als antwoord op agrarische productiviteitsproblemen, heeft ARaymond creatieve oplossingen ontwikkeld die significante winst opleveren op het gebied van bevestigingstijd en oogst. Met het composteerbare assortiment wordt, zo mogelijk, de voorkeur gegeven aan gebruik van biologisch afbreekbaar milieuvriendelijke grondstoffen.

Innovatie

ARaymond, dat sinds kort aanwezig is op de agrarische markt, heeft een grote innoverende kracht. Door zo nauw mogelijk samen te werken met haar klanten, producenten en distributeurs en met het oog op hun behoeften, biedt ARaymond nieuwe oplossingen die beter afgestemd zijn op de eisen van telers. Met behulp van R&D-bronnen specifiek voor de agrarische markt en technologische en industriële expertise uit de automobielsector, heeft ARaymond een assortiment intelligente producten ontwikkeld dat werkelijke meerwaarde voor haar partners brengt.

Waarden

Klantgerichte cultuur, sociale betrokkenheid, samenwerking, integriteit, eerlijkheid en milieuvriendelijkheid zijn alle kernwaarden van ons bedrijf, wat blijkt uit de ondersteuning van internationale initiatieven zoals Tree-Nation en The United Nations Global Compact. ARaymond, dat consistent milieubetrokken is, biedt naast haar kunststof assortiment een assortiment bioafbreekbare oplossingen die productiviteit combineren het milieu.​

Een wereldmarkt

De producten van ARaymond worden ontworpen en vervaardigd in Spanje en worden wereldwijd verkocht.
ARaymond heeft inmiddels een stevige positie op de Europese markt, met name in Spanje en de Benelux. ARaymond ontwikkeld innovaties naar behoefte van de verschillende agrarische markten in de wereld.

Het ARaymond Netwerk

Het ARaymond Netwerk, dat meer dan 150 jaar bestaat, ontwerpt, fabriceert en verkoopt bevestigingsoplossingen. Sinds 2010 gebruikt ARaymond Tecniacero deze jaren lange ervaringen en knowhow in de industrie voor het ontwerpen van bevestigingssytemen voor gewassen in de agrarische sector. Hierbij wordt de bijzondere expertise van spuitgieten van kunstoffen gebruikt.

VIND ONS
AGRICULTURE NIEUWS
news_img
06-08-18

GPEC 2018: unleashing the power of a high standard Nippon market  [+]

30-06-17

Save time in the greenhouse with ARaymond exciting new free-fall hook options  [+]

Zie alle nieuws