Onze producten

  Bevestigingsoplossingen voor teelten in kassen

  ARaymond* biedt een uitgebreid assortiment bevestigingsoplossingen voor de kassenteelt van groenten. Tomaten, komkommers, paprika’s en aubergines... onze clippen, haken en trosbeugels bevorderen de groei van de planten. Onze producten zijn verkrijgbaar in kunststof- of biologisch afbreekbare versies, verhogen de productiviteit, vereenvoudigen het gebruik, beperken de installatietijd en zijn milieuvriendelijk.

  Clippen voor kassen

  Clippen voor kassen

  Met een assortiment clippen biedt ARaymond* oplossingen op maat voor diverse groenten, fruit en andere gewassen.
  Kunststof of bioafbreekbaar, zwart of wit, van 14,5 tot 25 mm, ontdek ons assortiment clippen voor tomaten, komkommers, paprika’s en aubergines...

  Zie alle producten
  Teeltondersteuning voor kassen

  Teeltondersteuning voor kassen

  Als aanvulling op ons assortiment kassenteelt-oplossingen biedt ARaymond ondersteunende producten om de eerste trossen te beschermen, die kapot kunnen gaan tijdens de groei. Ontdek onze trosbeugels en andere ondersteunende oplossingen.

  Zie alle producten
  Haken voor kassen

  Haken voor kassen

  Bij ARaymond krijgt u oplossingen die zijn afgestemd op uw praktijksituatie en teeltvoorwaarden. Metalen, kunststof of biologisch afbreekbare haken, navulbare haspels, kunststof, katoenen of organisch touw. Ontdek ons uitgebreide assortiment haken en touwen.

  Zie alle producten

  Bevestigingsoplossingen voor de wijnbouw

  ARaymond ontwikkelt snelle en gemakkelijke wijnstok ondersteunende oplossingen voor wijnproducenten. Onze draadclippen, die de verspreiding en ontwikkeling van ranken bevorderen, zijn verkrijgbaar in kunststof en bioafbreekbare versies; zij zijn ergonomisch en innovatief en verenigen productiviteit en milieubescherming.

  Draadclippen

  Draadclippen

  Zie alle producten
  Ankerrubbers

  Ankerrubbers

  Zie alle producten
VIND ONS
AGRICULTURE NIEUWS
news_img
06-08-18

GPEC 2018: unleashing the power of a high standard Nippon market  [+]

30-06-17

Save time in the greenhouse with ARaymond exciting new free-fall hook options  [+]

Zie alle nieuws